Wat hebben wij te bieden?

Van maisdoolhof tot een rondleiding over onze boerderij. Alle onze activiteiten vindt je hier.

DJI_0257

Maisdoolhof

Speuren aan de hand van opdrachten in het maisdoolhof of los de puzzels op in de Maisescape en vind de juiste code om te ontsnappen. Nog niet uitgeput? Ren de snelste tijd over het obstakelpad of pak de crossfiets om te crossen over de crossbaan in het maisveld.

4

Kinderfeestjes

Heerlijk spelen, speuren en genieten in en om het maisdoolhof en natuurlijk zorgen wij ervoor dat er genoeg te eten en drinken is.

20230728_220733(1)

Familie & bedrijfsfeest

Zoek je een bijzondere buitenactiviteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de gezelligheid of een uitdagend spel als teambuilding hebben wij een aantal leuke activiteiten in en om ons maisdoolhof. Met natuurlijk de mogelijkheid om na te genieten onder het genot van een hapje, drankje, BBQ of buffet.

IMG_9102

Rondje Boer

Boer Henk vertelt zijn unieke verhaal over het reilen en zeilen op de boerderij. Hij neemt je mee over de boerderij en gaat graag in gesprek. Jong en oud kan zo beleven hoe een boerderij geleid wordt en wat daar tegenwoordig allemaal bij komt kijken. Natuurlijk gaan we ook aan de slag om te zien of jij een koe kan melken of een kalfje kan voeren

broezer

Broez'n & Dwaal'n

Wat zeg je? Met de E-Broezer naar het doolhof? Waar dat dan? Daar, daar in het maïsveld! We hebben een erg leuke samenwerking met E-Broezer uit IJhorst voor een heerlijk relaxed uitje met een vleugje inspanning.

High Tea website home

High Tea

Een High Tea in een maisveld of met uitzicht op een natuurvijver? Dat Kan! Geniet van een bijzondere ervaring van een High Tea bij Buitenplaats TOF op verschillende locaties.

  • in een maiskamer met uitzicht op het open landelijke gebied
  • met uitzicht op een natuurvijver met al haar mooie kleuren, vogels en insecten
  • of op ons zomerterras bij het maisdoolhof

Halloween homepagina 240524

Halloween Nights/Spooktocht

Griezelen in een donker mysterieus maisveld?

In samenwerking met Horror-Life Productions is het maisdoolhof omgetoverd in 2 TOFFE spookhuizen waar je met knikkende knieën uit zult komen.
Waar niets is wat het lijkt en alles net weer anders is!
Je kent ze allemaal wel, de sprookjes uit je kindertijd, maar nu getransformeerd door duistere krachten in verdraaide verhalen:

  • Twisted Tales
  • Fear the Shadows

Durf jij het aan om dit sp(r)ookjesachtige maisveld te betreden? Toegang vanaf 16 jaar.

Familie Speurtocht

Familie beleving naar het verhaal van de Witte Wieven. Het perfecte middaguitje voor families. Vergeet de gruwelijke figuren en de schrikwekkende wezens. Deze vind je hier niet! Dit is griezelen met een glimlach, een beetje spannend, maar niet eng!


Geschikt voor ALLE leeftijden.


Datum: 21 & 22 september 2024
Tijd: 12:30-16:30


Over enkele weken start de verkoop van tickets.

Kom jij ook het buitenleven ontdekken?

We verwelkomen je graag bij Buitenplaats TOF.